Moeite om zwanger te geraken

In juli 2010 ben ik via een vriendin terrecht gekomen bij Bea om te kijken of reflexzonetherapie iets voor mij zou zijn.
Inmiddels waren ik en mijn partner 1,5 jaar bezig om zwanger te worden. En dit bracht de nodige spanningen met zich mee waardoor ik moeite had met ontspannen maar o zo graag zwanger wilde worden. En dit dus juist weer meer spanning opleverde.

Tijdens de eerste behandelingen met reflexzonetherapie bemerkte ik al dat ik juist bij Bea mezelf kon zijn en een moment voor mezelf kon nemen.
Er kwamen al snel meerdere klachten naar boven. Deze klachten zorgden ervoor dat mijn lichaam niet kon ontspannen wat daardoor juist ook invloed had op mijn hormoonhuishouding. (Waaronder rug- en nekklachten)
Bea heeft mij in het begin intensief behandeld op blokkades die in mijn rug zaten, klachten gerelateerd aan mijn eisprong en mijn hormoonhuishouding "genormaliseerd".

De eerste behandelingen waren gevoelig/pijnlijk en ik was nog erg druk voor mijn gevoel. Maar dat kwam doordat ik moeite had met ontspannen. Juist na zo'n 3 behandelingen ging het ontspannen beter en beter. Bea had op mij een rustgevende invloed en de behandelingen die ze gaf ontspanden me des te meer. Ik voelde me erg op mijn gemak, maar dat kwam eigenlijk al na 2 behandelingen. Ze heeft een goed luisterend oor en een goed inzicht in de klachten die speelden.

Na 3 behandelingen werden de rugklachten duidelijk minder en kreeg ik ook 'huiswerk' waar ik thuis actief mee aan de slag kon.
(dmv drukpunt oefeningen op mijn hand)
De behandelingen konden daarna wat later op elkaar volgen (1x per 2-3 weken). Rug- en nekklachten ervaar ik nu niet meer. En ik voel me meer ontspannen.
En bovenal hetgeen waar ik voor ging is gelukt!!! Ik ben inmiddels 25 weken zwanger en voel me top!

Ik ben tot nu toe ook bij Bea onder behandeling gebleven en ook dit heeft baat gehad. (1x per 4 weken)
In het begin van mijn zwangerschap had ik namelijk veel moeite met inslapen maar ook doorslapen. 3-4 x per nacht eruit of wakker was normaal geworden maar erg storend. Dit heb ik verteld tegen Bea en eigenlijk na de eerste behandeling hiervoor sliep ik direct de nacht door ik vond het ongelooflijk.
Tot de dag van vandaag slaap ik bijna hele nachten door of moet er hooguit 1x uit. Dus een heel verschil. Natuurlijk zal het terwijl de zwangerschap vordert wat veranderen, maar ik weet met zekerheid dat ik dankzij de reflexzonetherapie nu een betere nachtrust heb.

De behandelruimte is intiem, rustgevend en lekker qua temperatuur.
Ik heb voor nu even de behandelingen stop gezet omdat ik me erg goed voel. En als ik weer klachten krijg dan zal ik zeker naar Bea terug gaan!
Ik heb in het verleden ooit eerder eens reflexzonetherapie ondergaan, maar ervaarde dit toen totaal anders.
Ik zit zelf in de zorg en ben eerst bij de gynacoloog onder behandeling geweest. De onderzoeken wezen allen niets uit waarom zwangerschap uitbleef.
Dus dat het nu zover is vind ik geweldig en mijn gedachten over reflexzonetherapie heb ik bijgesteld.

Bea bedankt!!

M.v.g Monique Schutte
februari 2011

 

(Inmiddels is deze cliënte op 15 juni 2011 bevallen van 'n kerngezonde dochter!)

 
Main page Contacts Search Contacts Search